March 28, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

Paul Surugiu & Ziarul Libertatea

3 min read

FUEGO - DAR DE CRACIUNFUEGO – UN DAR DE CRĂCIUN

 

Se spune că de Crăciun se cuvine să ne împăcăm cu noi înşine, în permanentele neîmpăcări, să ne găsim liniştea şi resursele necesare pentru a continua. Într-adevăr, toate la un loc fac ca sărbătorile să fie complete, dar poate cel mai important, este să fii alături de cei dragi.

 

Şi poate că nu degeaba luna ce începe poartă o denumire atât de sugestivă „LUNA CADOURILOR”, căci doar acum, putem oferi gânduri pentru care nu cerem socoteli, iertări şi împliniri, speranţe şi vise, planuri şi daruri. Un dar simbolic, muzical va ofera şi „Libertatea” împreună cu cel ce a ajuns sa fie, de vreo 10 ani, un etalon pentru vremea Crăciunului, FUEGO, melodiile sale reprezentând nu doar cadoul perfect pentru o seară tainică de Crăciun, ci şi coloana sonoră pentru toată perioada în care totul dobândeşte o altă formă.

 

Astfel, pe 10 decembrie, în exclusivitate, va fi lansat albumul de colinde „UN DAR DE CRĂCIUN”, o colecţie de excepţie cu cele mai frumoase şi mai sensibile cântece de sărbătoare ale artistului, precum şi noutăţi ce sunt incluse şi pe albumul „DIN LUMINA UNUI CRĂCIUN” care urmează a fi scos pe piaţă in cadrul turneului cu acelaşi titlu.

 

Turneul debutează pe 7 decembrie, la Târgovişte, urmând apoi să poposească cu ai săi colindători, respectiv Paul Surugiu (FUEGO) şi orchestra de cameră ce îl acompaniază în acest an, condusă de concert-maestrul Filarmonicii din Piteşti, Madalin Sandu, în 17 oraşe importante ale ţării, încheind acest periplu cu Bucureşti, în ajun, pe 23 decembrie, la Palatul Naţional al Copiilor, începand cu ora 19.30.

 

În exclusivitate pentru „LIBERTATEA”, Fuego precizează:

 

„UN DAR DE CRĂCIUN” este cadoul pe care eu, în complicitate directă cu „Libertatea”, vreau să vi-l dăruiesc, ca simbol al preţuirii mele şi-al dragostei ce vi le port. Colecţia de piese adunate in acest album este, cred eu, sinceră, aşa cum simt că ar fi Crăciunul. Asta simt de am impresia că văd de sărbători în jurul meu, sinceritate, voie bună, împăcare cu sine şi multă căldură, oferită în dar, căci vreau ca darul cu ocazia Naşterii Mântuitorului, pe care îl oferiţi celor dragi, în semn de recunoştinţă, în loc de colindă, să fie acest album eveniment.

 

Îmi doresc pentru voi, pentru toți cei apropiaţi, cei ce îmi oferă pace și liniște, sărbători în care să vă simţiţi cu adevărat voi, români, iubiţi de zâmbete, blânzi, cu sufletul deschis, primitori de colindă, într-un Rai luminat.”.

 

Ascultaţi aşadar un album de suflet, ce cuprinde atât colinde tradiţionale, cât şi piese de Crăciun, ce au făcut ca, de ani buni, FUEGO să se audă în această vreme, în casele tuturor românilor, în toate locurile în care colinda e coloana sonora a „Lunii cadourilor”, transformându-l astfel într-un brand incontestabil.

 

„UN DAR DE CRĂCIUN” poate fi achiziţionat pe 10 decembrie, de la toate chioşcurile şi punctele de difuzare a presei. Mai multe informaţii puteţi afla accesând site-urile:

 

www.fuegodestin.blogspot.ro

www.fuegofuego.ro

www.fanclubfuegoromania.com

fuegoromaniafanclub.blogspot.com.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/fuego-libertatea-un-dar-de-craciun-473913.html

——————————————————-

A COMENTAT:

Un dar în prag de sărbătoare, cu colinde româneşti ne face Fuego, artistul iubit de românii de pretutindeni. Acest praznic luminat cu mare drag l-am aşteptat, auzim îngerii cântând şi craii călătorind, îngerii dau veste bună la tot neamul de-mpreună.

Naştere lui Hristos să vă fie de folos!

 
Rodica Elena LUPU

Bucureşti

4 decembrie 2013

3 thoughts on “Paul Surugiu & Ziarul Libertatea

  1. O colaborare frumoasa si rodnica intre Fuego,Alex Malschi si Florin Puica,trei oameni minunati,ardeleni cu un suflet mare si foarte talentati!!!
    Fuego este atistul care in fiecare an ne aduce cate un cadou in pragul Craciunului!Astept cu nerabdare cele doua materiale discografice si nu in ultimul rand concertul de colinde de la Cluj!!!
    Felicitari,Paul, pentru aceste noi CD_uri si mult succes in turneul care incepe curand!!!

  2. Un artist adevarat, ce pregateste mereu surprize fanilor sai! Nici anul acesta nu este mai prejos, oferind, in dar, un buchet cu cele mai cunoscute si iubite colinde si cantece de iarna din repertoriul sau, impreuna cu ziarul “Libertatea”, un album nou de colinde, pe care toti admiratorii il asteapta cu nerabdare si, cel mai frumos cadou, oferit an de an in prag de sarbatori, turneul sau national de colinde, fara de care, Craciunul nu ar mai fi la fel de frumos! Sa ai SARBATORI DE POVESTE si viata lunga, pentru a ne incanta mereu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.