March 29, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

2014…UNDE MĂ AFLU EU!?

3 min read

JANIK-L-GabrielaLigia-Gabriela JANIK

 

La intrarea în anul acesta care este nou pentru mine, e nou şi  pentru tine, mă adâncesc în tăcerea nopţii pentru a medita la anul care abia trecuse, la evenimentele ce au avut loc pe scara mondială dar mai ales meditând la evenimentele din viaţa mea personală.

 

Ştii că nu te poţi ruga pentru trezirea spirituală până nu-i ierţi celuilalt totul pe deplin? – Atunci vei vedea ce fiinţă mică şi neînsemnată sunt eu în infinitul acesta al lumii. Între naştere şi moartea mea îmi este îngăduit să fiu pentru un scurt timp pe acest pământ, şi dupa aceea mă îmbrătişează veşnicia.

 

Dar…  unde mă aflu eu?

 

Mă aflu pe un pământ blestemat iar deasupra mea este cerul infinit din care ar putea să izbucnească oricând o  mare furtună pe care să naufragieze corabia vieţii mele.

 

Şi – unde mă aflu?

 

Mă aflu într-o lume în care stăpânesc şi mişună demonii, într-o lume în care există mereu războaie şi vărsări de sânge. Într-o lume în care domneşte desnădejdea, brutalitatea şi frica. Unde în multe părţi ale pământului oamenii mor de foame şi în care bombele atomice şi cu hidrogen urmează să asigure pacea lumii.

 

Unde ma aflu eu?

 

Mă aflu într-o lume pe care Dumnezeu a iubit-o atât de mult încât Şi-a dat pe singurul Său Fiu să fie dat în mâna  morţii ca oricine crede în El să nu piară ci să aibă Viaţa Veşnică. (Ioan 3:16)

 

Şi trăiesc pe un pământ pe care El va veni, El care a făgăduit: ” Iată, Eu fac toate lucrurile noi”, (Ap. 21:5) atunci când Slava lui Dumnezeu v-a acoperi acest pământ.

 

Dar astăzi, da, astăzi, unde mă aflu?

 

Eu mă aflu în Hristos, iar sub mine se află bratele sale veşnice, pentru că El este VEŞNICIA.

 

Dacă te găseşti în Hristos, atunci veşnicia se află în sufletul tău. Asigură-te că te afli  şi tu  în aceleaşi braţe sfinte care cuprinde întreaga veşnicie pentru tine. Pentru mine, pentru tine, s-a coborat din cerul sfânt ca să pună în noi găndul veşniciei Sale.

 

Aşa că meditând la aceste gânduri mă plec cu pioşenie în faţa măreţiei lui Hristos pentru că într-o lume de zbucium şi nevoi, războaie şi dureri, El a coborât întregul Cer pentru mine. De aceea să-I multumesc mă simt datoare şi chiar veşnicia întreagă tot nu mi-ar fi deajuns să-mi arăt recunoştinţa pentru ceea ce a facut Isus pentru mine.”

 

La intrarea în anul acesta, va doresc tuturor pace, bună înţelegere, împliniri şi sănătate.

 

La mulţi ani şi Dumnezeu să vă binecuvinteze în noul an!

——————————–

Ligia-Gabriela JANIK

Aldingen, Germania

1 ianuarie 2014

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.