March 15, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

Craiova lui Mititelu revine în Liga a II-a. Echipa primăriei mai aşteaptă

1 min read

Craiova mititeluComisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, întrunită pe 7 august la Casa Fotbalului, a constatat că FC Universitatea Craiova îndeplineşte condiţiile de participare în ediţia viitoare a Ligii a II-a. În schimb, Comisia de Disciplină a FRF şi-a declinat competenţa în ceea ce priveşte clubul CS Universitatea Craiova, patronat de Primăria Craiova, care a solicitat înscrierea în sezonul competiţional 2013/2014 al Ligii a II-a, cazul urmând să fie judecat de Comisia de Competiţii a federaţiei.

 

Universitatea Craiova a fost dezafiliată de la FRF în 2011, dar a fost reprimită în 2012, după ce şi-a câştigat acest drept în instanţă. Universitatea, antrenată acum de italianul Nicolo Napoli, revine astfel în fotbal după o pauză de doi ani.

 

Cealaltă formaţie din Craiova, CS Universitatea, susţinută de primărie, nu a anunţat încă dacă a primit acceptul oficial de a evolua în sezonul viitor al Ligii a II-a. Gruparea controlată de autorităţile locale are palmaresul Universităţii Craiova până în anul 1990. Sursa: Agerpres

 

A consemnat pentru Curentul Internațional,

Valentin POPESCU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.