March 18, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

Liga Campionilor: Steaua – Legia Varşovia, 1-1

1 min read

Miercuri 21 august, pe Arena Naţională din Capitală, Steaua Bucureşti şi Legia Varşovia au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), în prima manşă a playoff-ului Ligii Campionilor la fotbal. Steaua a deschis scorul prin Federico Piovaccari (34), dar oaspeţii au egalat după pauză prin Jakub Kosecki (53).

Steaua-Varsovia

Steaua nu s-a avântat în atac după debutul meciului, în faţa unei echipe compacte, care a stat foarte sus, campioana României încercând să construiască faze elaborate. Prima situaţie ofensivă demnă de menţionat este lansarea lui Tănase pentru Latovlevici pe axul central al apărării poloneze (7), dar portarul Kuciak a fost mai rapid decât fundaşul stelist. Piovaccari a semnat prima mare ratare a Stelei, în min. 11, când a tras în portar, după ce a fost angajat în careu de Stanciu.

Steaua a dominat categoric jocul însă campioanii Poloniei au fost mai pragmatici şi au egalat la una din puţinele acţiuni.

Partida retur va avea loc pe 27 august, la Varşovia. Steaua vizează a şaptea sa participare în grupele Champions League, care ar veni după o pauză de cinci ani.

La Bucureşti, pe Arena Naţională au asistat 50.655 spectatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.