March 18, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

Europa League: Swansea City – Petrolul Ploieşti 5-1

1 min read

Swansea City – Petrolul

Swansea City a surclasat pe Petrolul Ploieşti cu 5-1 (3-0), în prima manşă a playoff-ului Europa League la fotbal, pe ”Liberty Stadium” din Swansea. Wayne Routledge (14, 25), Michu (22), Pecanha (58, autogol) şi Alejandro Pozuelo (71) au marcat pentru galezi, golul de onoare al Petrolului fiind semnat de Gicu Grozav (87).

Debutul partidei a fost unul destul de echilibrat, fără ocazii la cele două părţi, dar lucrurile s-au schimbat după primul sfert de oră, galezii reuşind să puncteze de trei ori în decurs de numai 11 minute.

Swansea a început în forţă şi repriza secundă si în min. 58, scorul a devenit 4-0 pentru gazde, după reusita lui Wilfried Bony. Swansea a marcat al cincilea gol prin Alejandro Pozuelo (71).

Petrolul nu a arătat nimic în ofensivă, primul şut pe poartă al românilor a venit în min. 83, când Camara a şutat, fără probleme pentru portarul gazdelor. Petrolul a reuşit, în cele din urmă, golul de onoare, prin Gicu Grozav, care a avut o reuşită de senzaţie, din foarfecă (min. 87).

Manşa secundă va avea loc la Ploieşti, pe 29 august, iar Petrolul nu poate spera la mai mult decât o victorie de palmares.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.