March 28, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

O viață închinată muzicii – Stela Enache

2 min read

Paul si Stela EnacheStela Enache, la ”Fuego și prietenii” pe Favorit TV

“Timp, încotro mergi, spre ce meleaguri noi grăbit alergi … “.

Către meleagurile neasemuite ale cântului s-a îndreptat, încă din copilărie, destinul celei ce a deschis ” dimineți albastre” în muzica românească, Stela Enache.
Un destin amplu, construit pe notele și sunetele ce i-au servit drept inspirație și care l-au definit ca fiind un tot demn, modest, sincer și decent.
Fuego are onoarea să v-o dezvăluie, printr-un interviu relaxat, pe Stela Enache.
Astfel, sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 21.00, în cadrul emisiunii ” Fuego și prietenii” de pe Favorit TV, puteți urmări o ediție de colecție în care veți putea descoperi o altă formă a Stelei Enache.
Printre gânduri, poze și tolbe de amintiri, artista va vorbi despre ceea ce a însemnat muzica în viața ei, despre fiorul care a determinat-o să se dăruiască pe deplin acesteia, despre suflet și “prefețe enigmatice” și poate, mai presus de orice, despre relația specială pe care a avut- o cu Florin Bogardo, soțul și prietenul ei, sprijinul și maestrul ei, unul dintre compozitorii care a creionat identitatea artei românești.
Așa este: Când dragostea vorbește, vocile tuturor zeilor par adormite în armonia raiului (W. Shakespeare)
Momente de arhivă memorabile, experiențe, fotografii și povești cântate. Pe toate le veți surprinde sâmbătă, alături de Fuego și Stela Enache, la Favorit TV.
Doi artiști, doi oameni între oameni, în pieptul cărora bate o inimă de român.
Rodica Elena Lupu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.