March 16, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

”O lacrimă de cântec” – un mănunchi cu 30 de cântece de dragoste

2 min read
Paul FuegoFuego este artistul pentru care echilibrul inseamnă continuitate şi promisiunea reprezintă dovada clară că işi preţuieşte publicul. Iar acest lucru este probat prin proiectul promis in urmă cu câteva săptămâni, un album special cu piese de dragoste, ce va fi lansat in cadrul turneului naţional “ O lacrimă de cântec”, turneu ce va poposi in 11 oraşe.

 

Albumul “ O lacrimă de cântec” va cuprinde două CD-uri, iar fiecare va avea cîte 15 piese ce au ca temă principală dragostea şi puterea pe care aceasta o răsfrânge in noi, cei care vibrăm cu emoţie la fiecare acord romantic. Cele două materiale discografice sunt realizate in colaborare cu apreciata compozitoare din Basarabia, Maria Stoianov, cea care conturează in linii fine această legăturî specială, ca fiind “ţesută din iubire, o iubire venită din credinţă, din suflet, din bucuria de a compune şi de a cânta”.

 

Pe lângă Maria Stoianov, creatoarea cântecelor de dor “ Trandafiri în dar” sau “ Un fluture sunt”, ce se vor regăsi pe album, un alt colaborator este compozitorul Marius Cristian Popa, cel care a construit impreuna cu Fuego, ultimul material discografic intitulat “ Lacrimi “.

 

O impletire de versuri si linii melodice e acest album, ce a fost faurit pentru a readuce un moment de normalitate, de esenţă şi tihnă, in care se regăseşte lumina şi focul veşnic al cântecului visător.

 

Fuego işi va lansa albumul, care va beneficia de un design special, in premieră, la Constanţa, pe 20 martie şi ulterior, in celelalte oraşe importante din ţară, acolo unde va dărui şi alte momente unice celor prezenţi.

 

E scena lumii o comedie, iar lumea scenei un decor în care acordăm audiții în permanență. Întregul tablou e desăvârșit de aplauzele pe care noi, artiștii, le primim din partea celor ce ne acordă timp pentru audiție, emoție și multă dragoste.

Căci viața așa e plămădită, din griji şi bucurii, din zâmbete și fericiri. Din imensa poartă către răsărit oamenii aplaudă arta și o percep ca fiind o bucată din inima lor, atârnată de o voce, cuprinsă într-o filă de poem nemuritor, ce se scrie, cu litere de-o șchioapă, în tomul românesc, în lumea aceasta plina de contraste si prejudecăți.

Tocmai de aceea, mi-am propus prin acest album să vă ofer o clipă de sinceritate, un moment de tăgadă in nebunia zilnică.” ( Paul Surugiu – Fuego)

 

Aşadar, vă invităm să luaţi parte, la unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale primăverii, pentru a descoperi o lume de cântec şi dragoste, o poezie sublimă pe ritm luminos.

 

A consemnat,

Rodica Elena LUPU

1 thought on “”O lacrimă de cântec” – un mănunchi cu 30 de cântece de dragoste

  1. Astept cu nerabdare turneul de primavara a acetui mare artist care este Fuego si totodata noul album cu cele doua CD-uri care cuprinde melodii de dragoste !!!Sunt convinsa ca,asa cum ne-a obisnuit Fuego,vom avea parte de concerte de neuitat in cadrul turneului ”O lacrima de cantec”…Mult succes si sa fii sanatos !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.