April 16, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

Actorul Nicholas Cage a fost arestat vineri seara la New Orleans

2 min read

By Simona Botezan, Washington D.C.

 

Câştigătorul premiului Oscar, actorul Nicholas Cage, a fost arestat  vineri, 15 aprilie, in jurul orelor 11,30 pm, de către Poliţia din New Orleans. Într-un comunicat de presă dat publicităţii sâmbătă, 16 aprilie, poliţia locală anunţă că Nicholas Cage a fost arestat şi este acuzat pentru violenţă domestică şi beţie în public.

Incidentul s-a produs în faţa unei reşedinţe din Cartierul Francez din New Orleans, locuinţă pe care actorul susţinea că o închiriase. Când soţia lui l-a contrazis şi i-a spus că nu este locuinţa închiriată de ei, Cage a apucat-o violent de braţ şi a împins-o, apoi a început să lovească maşinile de pe stradă şi a încercat să se urce într-un taxi. Un agent de poliţie aflat în zonă a observat că actorul era beat şi s-a certat în stradă cu soţia, motive pentru care i-a cerut să coboare din taxi. Potrivit autorităţilor, în acel moment Cage a început să agreseze verbal poliţistul.

Actorul a fost reţinut şi este acuzat de violenţă conjugală, deranjarea liniştii publice şi faptul că s-a îmbătat în public. Cauţiunea a fost stabilită la 11.000 de dolari Potrivit Reuters, sâmbătă seara starul se afla încă în arest. Apariţia actorului în faţa curţii a fost stabilită pentru data de 31 mai.

Nicholas Cage este nepotul producătorului Francis Ford Coppola şi este cunoscut publicului pentru rolurile interpretate în filmele: “Raising Arizona”, “National Treasure” sau “Gone in 60 Seconds”. A fost nominalizat de două ori la premiul Oscar, pe care l-a câştigat în 1995, pentru rolul beţivului cronic din pelicula “Leaving Las Vegas.” Pentru rolul din “Suflet sălbatic” (1990), în regia lui David Lynch, el a fost recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Anul trecut, în decembrie, Nicholas Cage a fost implicat într-un scandal similar în România, când a încheiat o petrecere privată din Bucureşti cu mare scandal. Cage a chefuit alături de câţiva prieteni într-un club din Capitală, iar dimineaţă, în jurul orei 05.00 am a ieşit în stradă urlând şi gesticulând. Altercaţia a avut loc cu o persoană din anturajul său. Incidentul de la Bucureşti din 2010 s-a sfârşit în momentul în care gărzile lui de corp l-au convins să urce în maşină si să meargă la hotelul unde era cazată echipa lui de filmare.

Surse: AP, Reuters, CNN, Agerpres

Surse foto: Coppola Cinema Rx, Reuters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.