March 15, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

SORIN OLARIU – EPIGRAMIADA

1 min read

Nouă apariție editorială

 

SORIN OLARIU – EPIGRAMIADA

Ne face plăcere să vă anunțăm că în curând va vedea lumina lumina tiparului cartea EPIGRAMIADA, semnată de poetul, epigramistul și publicistul Sorin Olariu, redactorul cultural al Curentului Internațional. După cum se poate vedea și din titlu, volumul este unul de umor 100% românesc și va cuprinde epigramele autorului postate timp de opt ani (două cicluri olimpice!) pe siturile literare românești, indeosebi pe Poezie.ro.

Coperta și desenele din carte sunt semnate de renumitul caricaturist timișorean Ștefan Popa – POPAS.

În numărul viitor vă vom prezenta amănunte despre lansarea cărții și despre modalitățile prin care se poate intra în posesia ei.

20 thoughts on “SORIN OLARIU – EPIGRAMIADA

  1. Felicitari Sorine ! Si la mai multe !
    Sa dea Domnu’ sa te gadile Muza mereu sa tot scoti epigrame !
    Drag,
    Valeriu

  2. Este o stire care nu poate decat sa bucure pe cei care stiu cum scrie Sorin Olariu. Pentru cei care inca nu au facut cunostinta cu umorul sanatos si inteligent promovat de acest autor, este acum un bun prilej de a o face. Sunt convins ca volumul va avea un mare si binemeritat succes.
    Felicitari, din toata inima, Sorine!
    Cornel

  3. Ma bucur din tot sufletul pentru tine, pentru aparitia acestei carti! Felicitari!(Daca faceai lansarea la Bucuresti, o procuram mai repede…!) 🙂

  4. Felicitari inmiresmate…pentru carte…nu-ti doresc decat sa poti devenii cat mai,,acid,,caci nu exista arma mai minunata impotriva prostiei umane ,ca simplele epigrame asternute cu dibacie si suflet…marian.

  5. Este-un sport al minţii tare
    să te lupţi în integrame,
    dar nu cred că eşti vreun as
    de nu văd coperţi POPAS!

    Aş fi vrut şi eu o carte
    de la tine să citesc,
    dar mă tem că nu am parte
    încă opt ani să trăiesc…!

  6. Foarte recent, d-na dr.Theodora Olariu mi-a oferit un numar (487)al Curentului International si am savurat epigramele de la pag 3B. Noua, romanilor, doar satira ne-a mai ramas in lupta cu grobianismul, cu impostura si cu nedreptatile sociale. Felicitari domnului Sorin Olariu si, chiar daca sunt din Moldva, voi fi prezent la lansare. In timp ce umoristii ii ard cu satira, cei ce ne conduc persista in diletantism. De aceea,
    Ma framanta o-ntrebare
    Si nu pot de ea sa scap;
    Cum de unii isi bat capul
    Si-altii sunt batuti in cap?

  7. Domnule Olariu

    consider ca remarcabilele dvs realizari pot fi afectate de
    atitudinea dvs (provocatoare si de calitate indoielnica)de dorinta de a fi in centrul atentiei cu orice pret, pe alte forumuri.Ma refer in special la “Cafeneaua.com” Nu spun mai mult caci, am pretentia sa întelegeti singur.Si sunt convins ca vor întelege si altii.Sunteţi colaborator la foarte multe publicatii, sunteţi apreciat uneori , dar nu va mai bateţi joc de inteligenta dvs printr-un comportament de foarte prosta calitate.Atita…deocamdată ,sper sa intelegeţi demersul meu.

  8. Stimate domn,
    daca dv credeti ca asa se castiga painea in America, facand caterinca 24/24 pe forumurile gen cafeneaua.com, sa stiti ca va inselati. Cine are un job in SUA, ca si mine, stie despre ce vorbesc. Si cine mai face si cursuri seara, dupa ce iese de la serviciu, ma va intelege si mai bine. Din pacate nu am timp nici sa ma ocup ca lumea de pagina culturala a Curentului International, darmite sa mai activez pe forumuri. Drept dovada ca va raspund dupa patru zile, la solicitarea unui prieten care mi-a semnalat comentariul dv. Am rarit de asemenea si postarile pe poezie.ro, tot din lipsa de timp. Sunt curtat de numeroase situri si reviste literare sa le trimit materiale si nu o fac, pentru ca nu am cand.
    Pe cafeneaua.com, va reamintesc ca am fost aproape singurul care a semnat cu numele real, de prima data, dar nu am mai intrat acolo de vreun an, de cand mi-a fost banat IP-ul, pentru ca indraznisem sa spun lucrurilor pe nume. Cineva insa v-a prins slabiciunea, adica faptul ca vedeti peste tot numai olari si se joaca cu voi. Chestiile astea mi le spune o doamna care are un cont acolo si imi mai trimite cateodata mostre din paranoia care cuprinde forumul ori de cate ori acel individ apare sub diferite pseudonime, face ce face vreo doua zile sau trei, apoi chipurile se da de gol, scapa cate un vers sau epigrama de-ale mele – luate de pe net – si atunci sa te tii distractie! Trebuie sa recunosc ca personajul e istet si stie sa va joace pe degete.
    Iar cafeneaua.com si acel individ sau acei indivizi, in caz ca sunt mai multi, va rog sa ma credeti ca sunt exact ultimele lucruri de pe lume care ma intereseaza acum.
    Cu stima,
    Sorin Olariu.

  9. Stimate domnule Olariu,

    Mai întâi vă felicit pentru frumuseţea de revistă pe care o editaţi la aceeaşi înălţime obiectivă şi estetică de atâta timp.
    .

    Vă semnalez Festivalul Internaţional de Poezie şi Epigrame
    ROMEO ŞI JULIETA LA MIZIL, ediţia a V-a, 2011-2012
    Înscrierile se fac pe http://www.romeojulietalamizil.ro
    Pot participa tinerii români de orice vârstă,din toată lumea.
    Sunt prof. de literatură română, Laurenţiu Bădicioiu, coordonatorul proeictului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.