March 17, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

Lectie de istorie pentru cei ce invata din istorie

5 min read

Lectie de istorie pentru cei ce invata din istorie

 Autor: Emil Gheorghiu

     Ma intreb adeseori, cum va arata aceasta «Noua Ordine Mondiala» pe care fostul Presedinte George Bush a anuntat-o la 11 Seprembrie 1990, si la 15 Septembrie 1991 a inceput sa o aplice in razboiul «Desert Storm» contra Irakului. “This is something I do not like, because will pave the way for the New World Order” said James H. Webb, former supreme commander under Reagan Administration. 

     Atacul terorist de la 11 Septembrie 2001 – aceiasi data la care a fost anuntata Noua Ordine Mondiala –  si razboiul contra terorismului inceput de Presedintele George W. Bush, este inceputul celui de al treilea razboi mondial care trebuie sa duca in final la instauratrea unui nou guvern mondial. In anul 1773, intr-o strada evreiasca din Frankfurt s-au planuit in mare secret trei razboaie mondiale care urmau sa batatoreasca drumul catre instaurarea unui guvern mondial pana la sfarsitul anului 2000… Primele obiective au fost atinse la termen. Planul continua asa cum s-a stabilit…

    Bilioane – nu milioane – de oameni trebuie sa moara de foame, hrana si apa otravita, noi vaccinuri, droguri, epidemii si noi razboaie, pentru ca populatia disperata sa ceara instaurarea Noii Ordini Mondiale cu o noua religie «Lucifer», disparitia granitelor nationale, o economie globala si un guvern mondial cu un singur rege la Ierusalim.

     Fara indoiala, toate aceste schimbari sunt puternic ancorate in schimbarile care vor avea loc in Univers si trecerea de la era Pestilor la era Varsatorului. Poate fi insa acest obiectiv o realitate sau o utopie ca si communismul, nazismul, fascismul, etc? Realitatea este ca la trecerile acestea de la o era cosmica la alta, lumea a fost intotdeauna supusa unor mari transformari conceptual-religioase, precum si politico-structurale.

     Intram acum in «Era de Aur» a sistemuluil nostru planetar privit in relatia sa cu Marele Soare Central, in jurul caruia ne rotim odata la 25890 de ani (2155 durata unui an platonic x 12 ere cosmice). Potivit acestei legi care domina miscarea tuturor planetelor din Univers, intram acum, in concordanta cu evolutia cosmica, intr-o epoca in care ordinea existenta in momentul de fata se va destrama si trebuie edificata una noua, stimulativa, in care numai cei puternici vor rezista. Puternici si fizic si spiritual. Cine sunt acesti oameni puternici si fizic si spiritual? Multi considera ca evreii sunt cei mai sanatosi oameni si fizic si spiritual, datorita hranei lor kosher si religiei care se identifica cu originea lor ca evrei.

     In Lexiconul Langer de istorie universala se spune ca «ar trebui luata mereu in considerare diferenta dintre evrei si ebraici, pentru ca evreii moderni nu au nimic comun cu ebraicii ». Este intr-adevar o chestiune istorica faptul ca 95% din actualii evrei nu sunt de origine ebraica, adica semitica, ci de sorginte huno-turca. Ei nu au venit de pe Iordan, ci de pe Volga, nu din tinutul Canaanului, ci din tinutul Caucazului si nu sunt legati genetic de Abrahaam, Isaac si Iacob, ci de huni, unguri si turci.

     Acest lucru este posibil, pentru ca poporul evreiesc se imparte in doua categorii, sefarzii si ashkenazimii. Sefarzii sunt evreii de origine ebraica care au trait in Spania pana la alungarea lor la sfarsitul secolului al XV-lea.

     In editia din 1960 a lucrarii « Encyclopedia Judaica » sunt mentionati 500.000 de evrei de origine etnica si 11 milione de evrei khazari. Astazi numarul lor depaseste 20 de milioane, iar cu numarul celor de rasa mixta depaseste 100 de milioane.

     Khazarii sunt un popor de origine turceasca, a carei viata si istorie sunt legate de formarea istoriei evreiesti in Rusia. In a doua jumatate a secolului al VI-lea, khazarii s-au stabilit  in sudul Rusiei. La sfarsitul secolului al VIII-lea, Chagan, regele khazarilor si poporul lui s-au convertit la religia iudaica, au dus o viata de nomnzi de stepa si au trait din jafuri si campanii de razbunare pana cand s-a constituit monarhia Varegilor in anul 855 A.D. Dupa o lupta crancena, rusii i-au invins pe khazari si au cucerit tot regatul lor la est de Azov. Multi membri ai familiei khazare au migrat in Ucraina, Polonia, Basarabia si Bucovina, iar  multi  s-au dus in Ungaria si Turcia; majoritatea populatiei a ramas insa in Rusia, (Jewish Encyclopedia, vol IV, pag. 1-5).

     Secuii, care sunt khazari la origine, au venit in Europa cu 100 de ani inaintea ungurilor si s-au stabilit in locul unde este astazi Cehoslovacia (Cehia si Slovacia, noile state de dupa 1990, n.r.). De abia dupa ca au venit ungurii in Europa, Secuii au inaintat in Transilvania si s-au stabilit in chiar inima Romaniei,  – tinutul Secuiesc fiind considerat cea mai frumoasa regiune a Romaniei dupa nordul Bucovinei ocupat astazi de Ucrainieni. Este neadmis insa faptul ca, in timp ce traiesc in Romania, ei se considera in primul rand unguri si nu romani care sunt probabil cel mai ospitalier popor din Europa.

     Cu ajutorul evreilor khazari, ungurii au creiat imperiul Austro-Ungar, iar turcii au distrus imperiul Bizantin si au creiat imperiul Otoman, si oriunde au gasit conditii favorabile au creiat un imperiu de care ei au profitat in primul rand si tara gazda in al doile rand. Venirea lor in America este o problema cu totul deosebita, pe care o voi dezvolta numai pentru marii iubitori de istorie, sau care vor sa invete de la istorie in capitolul in engleza «Quo Vadis America».

     Cei mai cunoscuti evrei khazari sunt astazi membrii clanului Rothschild, cei mai bogati oameni din lume, care au finantat toate razboaiele si revolutiile – si ale invingatorilor si ale invinsilor – si care administreaza si marea avere a Vaticanului. Ei au planuit, finantat si executat revolutia bolsevica, pentru a-si recuceri teritoriile din care au fost izgoniti de rusi. (Des Griffin, Descendentii, pag. 100.) 

     In imperiul khazar a inceput pentru prima data in istoria omenirii comertul cu sclavi, si a continuat, dupa descoperirea Americii, cu comertul cu sclavi din Africa. Este deci posibil ca, cu ajutorul unui presedinte american de culoare, toata omenirea sa fie inrobita in Noua Ordine Mondiala, asa cum a prezis si marele politolog Henry Kissinger. Pentru cei care vor sa adanceasca mai mult aceasta problema, le recomand sa citeasca „The Wonderful World of Tomorow” by Herbert W. Armstrong. Pentru a obtine aceasta carte puteti contacta Philadelphia Church of God  on line www.pcog.org or telefon 1-800-772-8577.

Emil Gheorghiu/George E. McOllan

Ann Arbor, Michigan

USA

3 thoughts on “Lectie de istorie pentru cei ce invata din istorie

  1. –A.). -Stiati ca in Romania sunt inregistrati ca revolutionari la 1.01.2010 :
    1.) 21.527 revolotionari luptatori (participanti);
    2.) 2.825 revolutionari retinuti (dusi 8 – 48 h la jilava in cele mai multe cazuri );
    3.) RANITI (impuscati, ..);
    4.) RANITI IN LEGATURA CU … (mostenitori,..),
    aproximativ 25.000 REVOLUTIONARI CU CERTIFICATE . DECI NUMAI MAXIMUM 5 % SUNT CEI CE MERITA CU ADEVARAT AVANTAJELE LEGII – urmasii EROILOR MARTIRI si RANITII, restul de 95 % SUNT PARTICIPANTI . DACA LA 1.IX.2009 la un numar de 20.000 de revolutionari, se cheltuiau 440.000.000 Euro/an, numai din pensii ,alte reduceri/scutiri (taxe si impozite, chirii ptr. spatii mult reduse, drepturi speciale,etc.) maresc suma de doua ori, aproximativ 800.000.000 EURO/AN. Dar pentru 35-40.000 de revolutionari cand va fi LA 31.XII 2010 (previziune, raportata la cererile in curs de avizare), suma totala (pensii + alte drepturi) va ajunge in jur de 1,5 MILIARDE EURO/AN, bani care la sanatate sau in invatamant : AR FI FOST AUR (mai ales in invatamant, la copii, viitorul nostru).
    –B.). -Stiati ca in anexa decretului se află si doi revoluţionari – fantomă răniţi , NEMĂSCUŢI ÎN 1989 :
    * nr. decret 359 – Drăgoi Nicolae nascut in Zecca Mare la 18-06-1996, fiul lui Nicolae/Carolina CNP 1 96 06 18 354763
    * nr. decret 1098 – Ştefan Alexandru nascut in Pucheni Mosneni la 03-12-1996, fiul lui Dima / Stana = 1 96 12 03 400694 —– CURAT MURDAT, ZIS-A NEICA CARAGIALE, nu !
    –C.). -Cati oameni, saraci, fara nici o sursa de venit, someri, tarani amarati, au luat ultimii bani din casa, s-au dus si i-au schimbat in valuta si au hranit gurile larg deschise ale maharilor cu certificate false. Acum la preschimbare, alti bani, alte interese. Cati revolutionari cu certificat, amarati au luat din batatura bruma de agoniseala, au dus-o la casa de schimb valutar (ca de leii erau gam grosi si se depozitau mai greu), pentru a obtine un teren, un mic spatiu comercial sau de productie si care si acum asteapta. Cati mahari dintre revolutionari (e drept nu foarte multi) au strans averi, si-au facut relatii suspuse, relatii pe certificate ~rezolvate in asociatii~ (la mahari si la membrii familii lor). VOI I-I CUNOASTETI DESIGUR, DAR TACETI, VA E FRICA DE INGRENGATURA TICALOSITA DE RELATII DE TIP MAFIOT . Cand cineva incearca sa spuna ceva, ceilalti tac (tacerea e LASITATE DIN INTERIORUL CORPULUI SI NU FRICA), sau latra in haita, maraind cu dintii vizibila a intimidare, daca sunt cei de mai sus. -GRADINA CONSTANTIN pres. ASOCIATIE JILAVA 89 RANITI SI RETINUTI.

  2. In Romania, nu nesimtirea asa-zisilor revolutionari trebuie sa ne revolte, ci nesimtirea politicienilor, care dand girul lor pentru aceasta “mizerie postdecembrista” numita revolutionari, fac dovada iresponsabilitatii lor si a sfidarii poporului roman! Toti politicienii care nu resping cu indignare pretentiile acestor impostori care isi spun “revolutionari”, de a fi miruiti cu tot felul de privilegii, sunt niste cretini demni de dispret, sunt niste fiinte vegetale, care n-ar trebui sa mai aiba dreptul de a accede in functii publice! Pentru asta ar trebui, ca la propunerea unui grup de jurnalisti sa se transmita tuturor parlamentarilor intrebarea daca sustin sau nu perpetuarea legilor care acorda privilegii celor ce-si zic “revolutionari”! Toti cei care sustin o asemenea mizerie sa fie prezentati alegatorilor, pentru a-i cunoaste si a nu le mai acorda niciodata votul lor!!!
    1 – In Romania nu a avut loc o revolutie. Pe cale de consecinta,nu poate fi vorba de revolutionari.
    2-Daca se admite ca a fost “o miscare sociala violenta “(nicidecum o revolutie !) , cei in drept, sa detalieze rolul si activitatile desfasurate de “militarii revolutionari”.Unora dintre ei,in cel mai bun caz li se poate recunoaste cel mult rolul de teroristi.
    3- “Revolutionarii civili” trebuie sa explice activitatea lor din acea perioada, cand au folosit in mod nejustificat si ilegal armament si munitie si au creat panica si diversiuni soldate cu morti si raniti.Cine ine si ce dispozitii a dat acestora?
    4-Acordarea nejustificata si abuziva a titlului de “erou” in “revolutie” constitui o jignire adusa memoriei celor asasinati sau ucisi din prostia si ignoranta unor iresponsabili in aceasta “miscare sociala violenta”.Urmasii celor ucisi sunt singurii indreptatiti sa fie beneficiari ai reparatie morale pe care statul trebuie sa le-o acorde.
    Ce-i care au murit in revolutie sant eroi [ca sa fii erou trbuie sa mori]ce-i care au manipulat revolutia au devenit conducatorii[iliescu] de mai tirziu.Eroii niciodata nu mai pot vorbi,manipulatorii ne conduc, ghiceste viitorul tarii? Cine credetii ca ar trebuii si cind sa opreasca toate furturile acestea? Cit de injurata va fi persoana respectiva? Trebuiesc anulate si schimbate multe legi printr-o hotarire guvernamentala de urgenta,indiferent citi vor fi sacrificati. De ce atitea furturi si fara de legi iese la suprafata sub conducera lui basescu-boc? Pensii de lux , salarii de jaf… Criza face ca lumea sa se revolte si mai mult inpotriva coruptiei, acesta este numai inceputul de criza..Ar fi fost foarte simplu daca numai ranitii si urmasii mortilor ar fi primit recompense materiale. Cei care nu au patit nimic puteau sa primeasca un certificat onorific. .Trei intrebari, la care nu aveti raspuns, sau nu doriti sa raspundeti. DE CE OARE ? De firica, sila sau vina ?

  3. Din spirit de gasca!Multi, asa-zisi revolutionari, au ajuns in posturi cheie din conducerea tarii iar unii,dupa ce si-au facut plinul,au trecut fie in opozitie fie prin diferite partide ce le ingrosau ciolanul si in viitor!Lehamitea te cuprinde doar amintindu-i!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.